humor Shqip

Ketuu Mund te Dowlandoni vetem shtyp mausin ne anen e djatht  hyn save traget as dhe kjo do te jet e juaja ju Faliminderit   Ku perpos Te Monii

>> Humor Shqip - DVD 2009 <<
1 Gezuar 8 Marsi 2009 Me Qumilin
2 Gezuar 8 Marsi 2009 Me Prrall Me Tupan
3 Gezuar 8 Marsi 2009 Me Lalushin
4 Cim Tomahovka Per 8 Mars
5 Dashurija Mbi Tegjitha 2009
6 Stupcat - Gezuar 2009 (3 Pjese)
7 Gezuar 2009 Me Mahmutin dhe Shyreten
8 Gezuar 2009 Me Lasgushin
9 Gezuar 2009 Me Kafenenë Tone
10 Martesa e Lalushit (2 Pjese) Gezuar 2009
11 Gezuar 2009 Me Zyren Dhe Zet'hanen
12 Gezuar 2009 Me Cimë Baksuzin
13 Gezuar 2009 Cima Ne CIA
14 Cime Polici Ne Pavarsi - Gezuar 2009
15 Gezuar Me Qumilin Ne Velipoje 2009


Add comment to this page:
Your Name:
Your website URL:
Your message:

www.moni-ks.
 
Advertisement
 
 

=> Do you also want a homepage for free? Then click here! <=